Om oss 1

Om oss

om oss i maskinkurs truck truckfører

Maskinkurs AS startet opp i 2001 med navnet Kristoffersen  Kompetansesenter med kurssenter i Bergen. Kursene i Bergen avholdes vis a vis Bystasjonen, Vestre Strømkai 9.

Kurssenteret i Bergen holder kurs i hele Norge, men har fokus på vestland fylke med maskinpark i Bergen og Voss kommune.

Vi er en av Norges ledende opplæringsvirksomheter innen sertifisert sikkerhetsopplæring. Vi har kontinuerlig vurdering av faginnholdet i henhold til lover og myndighetenes bestemmelser.

Våre instruktører har solid yrkesfaglig bakgrunn.

Maskinkurs AS kurser personell som skal bruke arbeidsutstyr definert i Arbeidsmiljøloven. Vi gir kompetansegivende kurs innen arbeidsutstyr, arbeidsvarsling og HMS. Vi er også faglig med å være en problemløser for industriens behov.

Maskinkurs AS er en sertifisert opplæringsbedrift. Vi oppfyller de normative bransjekrav og utsteder dokumentasjon (diplom) ved alle våre kurs. Elevene har ikke lov å være borte mer enn 10% fra vår skriftelig og/eller muntlig undervisning.

Det er pr i dag grunnet covid 19 litt kortere undervinsingstid på den nettbaserte kurs delen. en det ellers er normalt i ett klasse rom. Vi håper dette kommer snart tilbake til normalen for oss alle.

Ønsker du kurs i klasserom så har vi det med alle regler satt i perspektiv rundt covid 19 smitten. Vi holder også kurs i deres lokaler hvis det er ønskelig.

Vi ønsker et nært samarbeid med partene i arbeidslivet.

Vi arrangerer kurs over hele landet. Vi tilbyr også nettbaserte kurs til kunder i vestland fylke på truck, anleggsmaskiner, lift, lastebilkran, traverskran, arbeid på vei kurs 1,2 og 3, stilaskurs 5-9 meter, stortruck, teleskoptruck c1 og c2.

Våre ansatte

dane kristoffersen

Dane Kristoffersen

Instruktør/Daglig leder

Tlf: 450 44 433
Mail: kristoffersen@maskinkurs.no

Fagområder:
Arbeid på veg, Personløfter, Masseforflyttningmaskiner, Truck, Kran, Stropp/anhuker, Varmtarbeid, Håndverktøy, Sikkerhet og ansvar

tonje andersen

Tonje Andersen

Resepsjonist / Kontor

Tlf: 55 32 32 94
Mail: kurs@maskinkurs.no

espen wie

Espen Wie

Instruktør/Ansvarlig arbeidsvarslingsplaner

Tlf: 934 90 220
Mail: espen@maskinkurs.no

Fagområder:
Personløfter, Modul 1: sikkerhet og ansvar, Masseforflytningmaskiner

ove rasmussen

Ove Rasmussen

Instruktør

Tlf: 940 32 664
Mail: ove@maskinkurs.no

Fagområder:
Stillas, Fallsikring, Truck, Personløfter, Modul 1: sikkerhet og ansvar, Kran G4, G8 og G20, Stropp/anhuker G11